Winnen: Uitnodigingen voor een tuinfeest

22 augustus 2017

Ik vertel het je maar gelijk. Ik ben gek op papier.

En dan vooral op notitieboeken. Ik heb er dan ook heel wat. Bijna allemaal zijn ze leeg. Vooral de hele mooie. Het is toch zonde om daar iets in te tekenen of in te schrijven. Dat snap je natuurlijk wel.

Nu, denk je waarschijnlijk: wat heeft dit nu met tuinen te maken? En al helemaal: wat is de link met een bedrijf waar je online je tuin kunt samenstellen èn bestellen.

Papier is zo niet online.

En juist daarom wilde ik jullie iets meegeven. Iets tastbaars. Iets dat niet weg is als je je laptop dichtklapt of je telefoon uit zet. Het werden 10 uitnodigingskaarten voor een tuinfeest.

bbq groter Winnen: Uitnodigingen voor een tuinfeest

Een tastbare uitnodiging van mij aan jullie om naar buiten te gaan en lekker te genieten van je tuin, samen met je buren, je vrienden of je familie.

Vaak doe ik de kaarten cadeau bij de oplevering van een tuin. Nu geef ik 3 sets weg, omdat het eigenlijk altijd wel tijd is voor een leuk feest.

Wil jij kans maken op één van de 3 sets? Plaats dan op Facebook jouw reactie onder dit bericht. Misschien wordt jij wel uitgeloot en ontvang jij één van de sets op je deurmat.

Good luck! Marianne

P.S.
Heb je mijn vorige blog gemist? Klik dan hier en ontdek wat de ingrediënten zijn voor een gezellig tuinfeest en wat jij kunt doen om jouw tuinfeest te laten slagen!