Wil je meer genieten?

23 december 2017

Lukt dit nu even niet? BALEN.

Heb je nog geen tijd gehad om even lekker bij de kerstboom te zitten, terwijl je boom al twee weken in je kamer staat te schitteren? (en jij niet ;-)).

Staan je nieuw aangekochte planten (voor die super gezellige vredige kerstsfeer) nog ergens in de originele pot te verdorren in je tuin? En heb je je kerstverlichting even snel ergens in een boom of struik geslingerd?

Herkenbaar? Gek is dat hè. Je stelt het je vaak net allemaal even ietsje anders voor en dan ergens gaat het mis. Dat genieten bedoel ik… en dat hoeft niet eens alleen met kerst te zijn.

Terwijl het eigenlijk met een paar ingrediënten allemaal best simpel kan zijn.

En die ingrediënten, die wens ik jou en de mensen om je heen. Je kennissen, je familie, je vrienden, je klanten. In 2018 en beyond…

Welke het zijn? Ik vertel het je nu.

Ik wens je:
– Openslaande deuren, buitenkeukens en lange tuintafels met relax stoelen, die je het hele jaar door buiten kunt laten staan, zodat jij wanneer jij dit wilt, gemakkelijk in je tuin geniet van jouw ontbijt, koffie lunch, high tea, high wine, bbq of diner.

DSC 0548 Wil je meer genieten?  DSC 0693 215x322 Wil je meer genieten?

Ik wens je:
– Buitenhaarden, vuurkorven, tuinhuizen, overkappingen en veranda’s, zodat je, als het weer ietsje minder is, net wat langer buiten kan zijn en doen wat jij wilt.

Ik wens je:
– Buitenverlichting in alle soorten en maten, zodat het 365 dagen kerstmis is en last but not least groenblijvers, daktuinen en lente- zomer, herfst en winterbloeiers, zodat er buiten altijd iets groens te zien is.

Fijne feestdagen en een mooi groen en relaxt 2018.

Zin om deze wensen in 2018 in vervulling te laten gaan?

Ga dan eens, gewoon als je zin en tijd hebt, lekker aan de slag en stel gratis, gemakkelijk en snel je eigen tuinontwerp samen of kies één van de voorbeeldtuinen. Je ziet gelijk wat het laten aanleggen van jouw tuinontwerp kost.

Noordtuin 4 e1485618236443 215x407 Wil je meer genieten?Eetbare tuin 215x414 Wil je meer genieten?