Tuinen voor Dames

8 februari 2018

Jaloers
Soms ben ik best jaloers op vrouwen met van die mooie lange gelakte nagels. Ik heb mij in Kiko dan ook menigmaal laten verleiden tot het aankopen van schitterende kleuren nagellak. En voor wie Kiko niet kent. Het is een Italiaans cosmeticamerk.

Zo heb ik rode, gele en donkerblauwe glitter nagellak. Uiteindelijke gebruikt door mijn dochter.

Nagelstudio
Ook ben ik een paar keer naar een nagelstudio geweest. Super mooi gelakt kwam ik naar buiten. Helaas niet voor heel lang. In mijn geval dan…

Waarom niet?

Nou, als voorbeeld… Aan het begin van dit jaar heb ik circa 200 bloembollen zonder handschoenen de grond in gestopt. En voor de oplettende lezer of de lezer die mij al langer volgt: Ja, alweer te laat.

Het resultaat
Voor wat de bloembollen betreft? Dat weet ik nog niet. Nog even geduld hebben. Maar het komt vast goed.

En mijn handen. Ach ja, wat zal ik zeggen. Hallo rouwranden. Hallo vingers met krakkelee patroon. En hallo gekrakte nagels.

Herkenbaar? Dat van die handen bedoel ik? Er is een oplossing, dames!

Zo kun je iemand inschakelen. Je partner bijvoorbeeld. Als je geluk hebt accepteert die van jou wel je aanwijzingen ;-). Maar er is nog een manier om je nagels mooi gelakt te houden in plaats van gekrakt.

Gemakkelijk groen
Ga gewoon voor gemakkelijk groen. En weet je wat. Ik kan je daar bij helpen.

Zo kun jij:
– rustig zaterdag shoppen of
– met je kids naar voetbal, tennis, hockey of kickboksen zonder dat die nare tuin to-do list je achtervolgt en dat, jawel…
– met prachtig gelakte nagels.

P.S. Wist je dat er bloembollen zijn die zichzelf gewoon vanzelf vermeerderen? Blijft de schade van je nagels in ieder geval beperkt tot één keer ;-).

Zet vandaag je eerste stap
Wil je vandaag de eerste stap zetten naar een gemakkelijke groene tuin? Download het GRATIS E-BOOK Van Zandbak naar Droomtuin!

Je voornaam

Je email

Ebook visual2 kopie 430x275 Tuinen voor Dames

Plus ontvang af en toe tips & trucs voor jouw tuin, ook voor een gemakkelijk groene tuin!