Tuin aan laten leggen

Ben jij klaar voor jouw droomtuin? Een tuin waar het een feest is om in te zijn en waar je met plezier naar kijkt? Iedere dag weer.

Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen? Welke schutting, welke terrastegel, welke planten en welke tuinverlichting ga je kiezen?

Ehhhh… wat kun je eigenlijk allemaal kiezen? Aan planten, tegels, schuttingen en verlichting? En wat kost dat dan wel niet?

Of heb je gewoon geen tijd of zin om zelf alles uit te zoeken en vraag je je af wat het inschalen van een tuinarchitect of hovenier (of beiden) wel niet kost?

Ik help je graag verder. 

Testimonial Jordy en Christine Tuin aan laten leggen

De kosten. Check het met de gratis online tuinontwerp tool.

Met online tuinontwerp tool van Take me Outside is het ontwerpen van je tuin echt een fluitje van een cent. Het enige dat je hoeft te doen is de ingrediënten van jouw keuze je tuinontwerp  in te slepen. 

Gewoon thuis vanaf de bank. Hoe makkelijk is dat?

Wil je het jezelf nog makkelijk maken?  Kies dan één van de voorbeeldtuinen en pas deze super simpel aan aan jouw wensen. 

En dan nu die kosten. Want daar ging dit kopje toch over? Wanneer je je tuin samenstelt, zie je altijd direct, door middel van een prijs per vierkante meter linksboven in beeld, wat de het kost om jouw tuin aan te laten leggen door een vakman.

Oh en vind je jouw tuin ergens goedkoper? 

Ik zou het fijn vinden als je mij dit laat weten.

En je hebt er zelf ook nog iets aan. Ik help je om de voor jou juiste keuze te maken tussen prijs en kwaliteit.

TIP:
Probeer ook eens verschillende dingen uit. Zo vergelijk je ook nog eens heel gemakkelijk tuinproducten en -ontwerpen met elkaar.

Ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang de totaalprijs van jouw tuinontwerp afgestemd op persoonlijke situatie in je mailbox. ZONDER dat je ergens aan vast zit.

Testimonial Christine Tuin aan laten leggen

Tuin laten ontwerpen én aan laten leggen

Lukt het je niet om het tuinontwerp te maken dat echt helemaal bij je past?  Heeft je tuin een afwijkende vorm? Of heb je gewoon geen zin om je tuin zelf online te ontwerpen.  Voel je een afstand 😉 en wil je persoonlijk contact? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik kom graag met je in contact en neem je alles uit handen. Van het maken van een tuinontwerp speciaal voor jou tot het aanleggen van je tuin. Jij hoeft dus echt helemaal niets te doen en krijgt alles in één: tuinontwerp en tuinaanleg. Dus niks geen uitzoekwerk, geregel of gesjouw. Ik regel gewoon alles voor jou. Zelfs de tuininrichting als je dit wilt. 

Testimonial Yu Lan Tuin aan laten leggen

Dit persoonlijke alles-in-één-totaalpakket is echt iets voor jou, als je:
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggendruk bent met je werk, je gezin, je hobby’s en/of je familie, waardoor er geen tijd overblijft voor de tuin
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggengeen 13 in een dozijn tuin wilt
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggen(volop) ideeën hebt, maar niet weet hoe je deze vertaalt naar je tuin
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggen geen zin hebt om alles zelf uit te zoeken omdat je gewoon liever in je tuin zit of er naar kijkt (met glas wijn of champagne ;-))
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggen volledig ontzorgd wil worden op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuininrichting.

LEES MEER OVER JOUW DROOMTUIN-TOTAALPAKKET

P.S.
Wist je dat je je tuin in principe het hele jaar door aan kan laten leggen met uitzondering van de beplanting. Planten doen we (eventueel in een aparte werkgang) in het plantseizoen. Afhankelijk van de weersomstandigheden is dit tussen circa september tot en met half april.

En over de kwaliteit? Daarover hoef jij je geen zorgen over te maken. Take me Outside werkt alleen met kwaliteitshoveniers!