Tuin aan laten leggen

Ben jij klaar voor jouw droomtuin? Een tuin waar het een feest is om in te zijn en waar je met plezier naar kijkt?
Iedere dag weer.

Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen? Welke schutting, welke terrastegel, welke planten en welke tuinverlichting ga je kiezen? En ehhhh… wat kun je eigenlijk allemaal kiezen? En wat kost dat dan wel niet?

Of heb je gewoon geen tijd of zin om zelf alles uit te zoeken en vraag je je af wat het inschakelen van een tuinarchitect of hovenier (of beiden) wel niet kost?

Daar kan je dan nu mee stoppen ;-), want ik help je graag verder.

Testimonial Jordy en Christine Tuin aan laten leggen

Tuin laten ontwerpen én aan laten leggen

Lukt het je niet om een tuinontwerp te maken dat echt helemaal bij je past? En heb je geen tijd en zin om alles zelf te doen?

Ik kom graag met je in contact en neem je alles uit handen. Van het maken van een tuinontwerp, speciaal voor jou, tot het aanleggen van je tuin. Jij hoeft dus echt helemaal niets te doen en krijgt alles in één: tuinontwerp en tuinaanleg. Dus niks geen uitzoekwerk, geregel of gesjouw. En als je dit wilt, regelen we zelfs het tuinmeubilair en andere tuininrichting.

Testimonial Yu Lan Tuin aan laten leggen

Dit persoonlijke alles-in-één-totaalpakket is echt iets voor jou, als je:
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggente druk bent met je werk, je gezin of je hobby’s
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggengeen zin hebt om alles zelf uit te zoeken
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggenniet weet hoe je je ideeën vertaalt naar je tuin
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggengeen 13 in een dozijn tuin wilt
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggenvolledig ontzorgd wil worden op het gebied van je tuin en
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 Tuin aan laten leggenliever in je tuin zit of er naar kijkt (met glas wijn ;-))

LEES MEER OVER JOUW DROOMTUIN-TOTAALPAKET

P.S.
Wist je dat je je tuin in principe het hele jaar door aan kan laten leggen met uitzondering van de beplanting. Planten doen we (eventueel in een aparte werkgang) in het plantseizoen. Afhankelijk van de weersomstandigheden is dit tussen circa september tot en met half april.

En over de kwaliteit? Daarover hoef jij je geen zorgen over te maken. Take me Outside werkt alleen met kwaliteitshoveniers!

Testimonial Christine Tuin aan laten leggen