Over Marianne Timmer SB

20 januari 2017

052A1832 foto Cindy liggend in gras half Over Marianne Timmer SB

bladeren e1485025678803 Over Marianne Timmer SB

PERSOONLIJK
Marianne is graag buiten ♥ eet het liefst (zomer en winter) buiten van de plank, de barbecue en uit de ketel ♥ is gelukkig in (samengesteld) gezin met man (Harry) en 4 dochters in de leeftijd van 7, 16, 22 en 34 jaar, rara hoe zit dat? ♥ denkt graag na over hoe het anders kan: makkelijker en beter voor jou ♥ wordt blij van: nieuwe ontdekkingen en inzichten, reizen, dingen die met aandacht zijn gemaakt,
groen in de stad.

bladeren e1485025678803 Over Marianne Timmer SB

HET BEGIN
Mijn (buiten)avontuur begint in 2014, vanuit de gedachte dat het anders kan. Gemakkelijker én met een beter eindresultaat: een tuin die mooi is om naar te kijken, plezierig is om in te verblijven én betaalbaar bovendien.
bladeren e1485025678803 Over Marianne Timmer SB

HET IDEE
Dat is simpel. Net zo gemakkelijk als jij online je Nike schoenen of je auto samenstelt, stel je bij Take me Outside de tuin voor jouw rijtjeshuis samen. ONLINE. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen uit bijvoorbeeld schuttingen, bestratingen, bomen en plantvakken.
Fouten maken kan niet. Over alles is namelijk al een keer door ons nagedacht.

bladeren e1485025678803 Over Marianne Timmer SB

DE UITVOERING
En dan? Dan stel je alles GRATIS op internet beschikbaar, zodat iedereen een leuk en persoonlijk tuinontwerp kan maken. Tenminste dat heb ik gedaan.

BEN JE GEK OF ZO?
Misschien, een beetje.

Maar ik gun jou gewoon een originele, leuke en praktische tuin. ZONDER dat je ergens verstand van hoeft te hebben. En ZELFS als je nauwelijks tijd hebt of een hekel hebt aan tuinonderhoud!

En zo maken we samen de wereld een klein beetje mooier.

Trouwens…

HET KAN NOG GEKKER. Alle tuinontwerpen zijn direct voorzien van een prijs. Want dat vind ik belangrijk. Meteen die zekerheid over de kosten en geen verrassingen achteraf. Wel zo fijn om direct te weten waar je aan toe bent. Zeker als je net een nieuw huis hebt gekocht.

Één ding nog:
VIND JE JOUW TUIN ELDERS GOEDKOPER?


Laat het mij dan even weten, dan help ik jou om de juiste afweging te maken tussen PRIJS en KWALITEIT.

bladeren e1485025678803 Over Marianne Timmer SB