Mijn likes van 2016!

30 december 2016

1 OP DE 5 TUINEN
In het eerste pilotproject, Emerald, het nieuwe wonen in Amsterdam Zuidoost van AM Wonen, kiest 1 op de 5 voor een tuin van Take me Outside. Een prachtig resultaat!

EEN GROENE START VOOR ….
In het tweede pilotproject Greenstart te Amstelveen van Dura Vermeer maakt Take me Outside een tuin voor Jordy, Christine, Olivia en Sophie en een tuinontwerp met een Australische touch.

 Mijn likes van 2016! Take me Outside tuinaanleg 215x286 Mijn likes van 2016!

CHELSEA FLOWER SHOW
Champagne, Celeberties en Showtuinen. In mei 2016 bezoek ik voor het eerst de Chelsea Flower Show in Londen. Alle ingrediënten om je ogen uit te kijken, gewoon te genieten en vooral veel tuinspiratie op te doen, zijn aanwezig. Een must voor de tuinliefhebber!
n.b. En terug met een handtekening van Monty Don, bekend Brits tv presentator, onder andere bekend van het programma ‘Gardeners World’ van de BBC ;-)!

thumbnail IMG 20160525 WA0038 215x161 Mijn likes van 2016! Take me Outside Chelsea 215x143 Mijn likes van 2016!

MOOISTE COMPLIMENT
Op de Zuid As in Amsterdam gaat Take me Outside aan de slag met een Oosterse tuin, een 3 sferen tuin en een klassieke tuin en krijg ik het mooiste tuincompliment van dit jaar: “Jij hebt gewoon echt geluisterd naar ons en daar een apart tuinontwerp van gemaakt wat op de personen en op de wensen past. Dat vind ik heel bijzonder. Dit in tegenstelling tot die ander, die zei: ‘Ik zou daar gaan zitten, daar een haag, daar een bak en dan doen we daar een plantje en iedereen heeft nu een beetje hetzelfde. Dezelfde soort schutting, dezelfde soort bloemen”.

thumbnail IMG 20161202 WA0018 1 Mijn likes van 2016! IMG 20161110 WA0006 1 Mijn likes van 2016!

SAMENWERKEN
Om jullie nog beter van dienst te zijn ging Take me Outside de samenwerking aan met diverse fabrikanten en leveranciers. Zo kopen we nu bijvoorbeeld tuinhout, tuinhuisjes, schuttingen, vijvermaterialen, tuingereedschap en bestratingen direct in. Duurzaam en met keurmerk!

BIJZONDERE ONTMOETINGEN
Ontmoeting met El Geerlings en Madelon Oostwoud. El is de vrouw achter de Piet Oudolf Collection. Madelon Oostwoud is de auteur van het boek ‘Een kleine eetbare tuin met vaste planten’. Het is mooi om te zien hoe beide vrouwen, met liefde en passie en ieder op hun eigen manier, laten zien hoe je de wereld om je heen groener en eetbaarder kunt maken.

Een kleine eetbare tuin boek 215x269 Mijn likes van 2016!  Piet Oudolf Collection 215x215 Mijn likes van 2016!


‘ZEVENTJESCULTUUR’?
Gisteren lees ik nog eens het artikel “ Zeventjescultuur” van Yvonne van Mierlo. Nieuwbouwkopers geven hun aankoop gemiddeld een 7. Voor een life time event als het kopen van een huis te laag vinden Yvonne en vele branchegenoten. De bewustwording is er. Maar hoe nu verder?

Stop met het verkopen van huizen. Steve Jobs verkocht ook geen computers. Hij verkocht de best mogelijke computerervaring. Restaurants verkopen ook niet alleen een hoofdgerecht. Het gaat om de totale beleving, gezien vanuit de klant. Verkoop daarom geen huis meer, maar een thuis. Met alles erop en eraan. Dan wordt die 7 minimaal een 9!

Take me Outside tuinontwerp Buitenkamers achter 1 215x289 Mijn likes van 2016!Take me Outside tuinontwerp rond achter 215x285 Mijn likes van 2016!

PROJECTTUINEN
Het gaat gebeuren! Twee gerenommeerde woningontwikkelaars verzoeken onafhankelijk van elkaar om een aanbieding voor projecttuinen. Daar worden huizenkopers vast blij van. Op naar de 9! Meer weten over deze projecttuinen? Bel 0611 649 360.

thumbnail 2016 12 30 10.04.54 1 215x307 Mijn likes van 2016! Take me Outside Hundertwasser Mijn likes van 2016!

VENSTERRECHT EN BOOMPLICHT
Dit jaar ook voor het eerst een bezoek aan een gebouw van Hundertwasser. De man die het Vensterrecht in het leven riep: zo ver je arm uit jouw raam kan reiken, zo ver reikt de ruimte die je persoonlijk mag vormgeven. Ook de man van de Boomplicht. Een oplossing om evenwicht te houden tussen de gebouwde omgeving en de natuur. Misschien iets om te heroverwegen?

IETS VERGETEN? VAST WEL
Wil je meer weten en/of op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

     

Je voornaam

     

Je email

     

EN TOT SLOT
Dank aan iedereen die mij heeft doen groeien ;-)!