Hoe staat het met jouw droomtuin?

11 juli 2017

Voor mij is een droomtuin, een tuin waar het iedere dag een feest is om in te zijn en waar ik met plezier naar kijk. Een tuin met mijn favoriete bloemen en planten erin en met meerdere leuke zitplekken voor de verschillende momenten van je dag. Zo zie je je tuin steeds op een andere manier. Leuk toch?

En oh ja, natuurlijk met sfeervolle verlichting erin, zodat ik ook ’s avonds al het moois in mijn tuin nog kan zien. Ik vind het namelijk absoluut niet leuk om in zo’n donker gat te kijken. Dan doe ik liever meteen de gordijnen dicht.

Hoe staat het met jouw droomtuin? Wil het een beetje lukken of vind je het nog lastig? Welke stelling uit het E-Book past het beste bij jou? Ik ben heel benieuwd.

1. JA, IK WEET HELEMAAL WAT IK WIL

2. HELP, IK WEET HELEMAAL NIET MEER WAT IK WIL

3. IK BEN NOG ONZEKER

Stelling 3? Dat snap ik helemaal. Ik had hetzelfde toen ik in 2009 aan de slag ging met mijn tuin. Welke schutting en welke tegel kan ik nu het beste kiezen? En hoe zit het met struiken, bomen en planten?

Waar moet ik op letten? Hoe weet ik of iets goed is of niet? En waar kan ik eigenlijk überhaupt uit kiezen?

Ik vind het super om jou hierbij te helpen! Want help ik jou aan de tuin van je dromen, dan maken we samen de wereld een stukje mooier. Gaaf toch?

Dus heb je hulp nodig bij het maken van JOUW DROOMTUIN, bel mij dan op 0611 649 360 of stuur een e-mail naar info@takemeoutside.nl.

TIP:
Kijk eens op ons actuele aanbod “Cursussen en Workshops”. Misschien zit daar iets voor jou bij?