Groen is Populair!

1 april 2018

Groen is ontzettend populair. Het is echt overal. Binnenshuis en buitenshuis. Het ziet er allemaal super hip uit en … je kunt je huis er zo lekker persoonlijk mee maken.

Misschien denk je wel ‘oh nee dat lukt mij echt niet, veel te moeilijk’? En wat als ik het dan voor elkaar heb, hoe houd ik alles dan goed (lees groen)? Maar hee, weet je, het valt eigenlijk allemaal best mee.

Your Garden is what you make of it.

Ben je al lekker aan de slag gegaan met het Gratis E-book en de checklist? Ja? Dan krijgt jouw droomtuin vast al meer vorm. Maar oh jee nu nog die planten. Met de Groene Gebruiksaanwijzing voor bezige bijen zoals jij is dat ook een fluitje van een cent. En don’t panic over de wijze van planten.

Wil je de Gratis Groene Gebruiksaanwijzing voor bezige bijen zoals jij ontvangen?

Je voornaam

Je email

Plus: ontvang af en toe tips en tricks in je mailbox!

Believe you can and your half wat there.

En is het niet naar je zin dan verplant je de boel toch weer. Heel veel succes!

XXX Liefs Marianne

Wil je meer weten over mij en Over Take me Outside, lees hier verder en ontdek hoe Take me Ouside is ontstaan en wat mijn favoriete buitenmaaltijden zijn 🙂 Misschien ook wel iets voor jou? 

pl0000002918 430x430 Groen is Populair!