5 onmisbare items voor de perfecte lenteavond in jouw tuin!

21 april 2015

1. Schommelstoel

Deze schommelstoel vinden wij extra bijzonder. Je kunt hem zelf zonder dat er een schroef aan te pas komt in elkaar zetten én hij is geschikt voor binnen én voor buiten. Meer info via www.pliet.com.

2. Voorjaarsbloeiers en bloesem
Tulpen, narcissen, blauwe druifjes, de bloesem van de krenten-, de peren- of de pruimenboom. Je tuin kan er niet vol genoeg mee staan!

3. Buiten sfeerhaard
Een gezellig knetterend warm haardvuur mag niet ontbreken. Deze doet tevens dienst als buitenkeuken, dus extra leuk! Gevonden op www.fikkiestoken.nl

4. Plaid (van Take me Outside natuurlijk ;-))
Leg deze plaid binnen met de tekst in het zicht en je gaat net iets vaker naar buiten jouw terras of balkon op dan nu het geval is!

5. Fles rosé
Dit weekend gekregen een Portugieser Roséwein. We laten je weten hoe hij smaakt!

Wil jij een perfecte lentetuin? Ga naar de tuinencollectie, kies de tuin die bij je past en pas deze aan aan jouw persoonlijke wensen. Je ziet gelijk wat alles kost.

Klaar? Wij helpen je graag verder met het samenstellen van de beplanting én leggen de tuin graag voor je aan! Bel 0611 649360

brandmeester buitenkeuken k 215x285 5 onmisbare items voor de perfecte lenteavond in jouw tuin!  DSC 0761 215x142 5 onmisbare items voor de perfecte lenteavond in jouw tuin!