3 Tuinontwerpen van Libelle GRATIS voor jou!

31 augustus 2018

Vorig jaar benaderde de Libelle mij met het verzoek of ik voor hun TuinSpecial voorjaar 2018 3 tuinontwerpen wilde maken. Super leuk natuurlijk! Het werd de Goed Begin Tuin, de Groot & Klein Tuin en de Groen Genieters Tuin.

En weet je wat nu nog leuker is? Je kunt deze 3 Tuinontwerpen GRATIS van mijn ontvangen.

Zo:

Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 3 Tuinontwerpen van Libelle GRATIS voor jou!heb je 3 mooie basisontwerpen voor je tuin van waaruit je verder kunt denken
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 3 Tuinontwerpen van Libelle GRATIS voor jou!worden je tuinplannen weer een stap duidelijker en
Take me Outside enkele blaadje e1485025212799 3 Tuinontwerpen van Libelle GRATIS voor jou!ga jij dit tuinseizoen samen met familie, vrienden en kennissen echt genieten van je tuin!

Dus kun jij wel wat inspiratie voor je tuin gebruiken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS de 3 tuinontwerpen uit de Libelle TuinSpecial!

Je voornaam

Je email

Met deze inschrijving geef je Take me Outside toestemming om je gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

Oh en weet je, ik haat het als je je niet makkelijk uit kunt schrijven voor nieuwsbrieven. Daar hoef je bij Take me Outside dus niet bang voor te zijn. Uitschrijven is een fluitje van een cent. Mis je alleen wel die super handige tips, tricks en aanbiedingen ;-).